Beste dansvrienden,

Onze dansvereniging mag weer gaan draaien, Hoera Hoera Hoera!
Wat hebben we hier lang op moeten wachten, zeg !!

Hierbij kunnen wij jullie mededelen dat, onze danslessen vanaf maandag 31 januari 2022 weer gaan beginnen.

We zijn moeten stoppen op 15 november 2021, we hadden toen 8 danslessen gehad. Dus kunnen we weer beginnen met de 9e dansles.

Voor de dansers die maar voor 15 lessen hebben ingeschreven stoppen de lessen na de 15e les op 21 maart 2022. (als er verder geen beperkingen meer komen) Wij hebben het diner-dansant onder voorbehoud verplaatst naar 30 april 2022, ook deze dansers van 15 lessen worden hierbij uitgenodigd!

Voor de dansers die voor 30 lessen hebben ingeschreven gaan de lessen door tot 16 mei 2022, (als er verder geen beperkingen meer komen ) daarna volgt het slotfeest op zaterdag 21 mei 2022 en de jaarvergadering op vrijdag 3 juni 2022. Dit seizoen heeft u dan maar 23 danslessen gehad. Wij kunnen de gemiste 7 danslessen met u verrekenen met het volgende seizoen, mocht u niet verder door willen gaan zullen wij de gemiste lessen aan u terugbetalen.

Voor het lidmaatschap kunnen wij helaas geen verrekening doen, wel is het hoogstwaarschijnlijk mogelijk om op diverse vrijdagavonden van 19.00 – 22.00 uur te vrijdansen, maar hierover zijn we nog in gesprek met de eigenaar van “de Viersprong” Fred Heijne, de datums zullen wij u later nog doorgeven (het vrijdansen is voor onze leden gratis, en introducees betalen dan ‘n kleine bijdrage.)

Wel zal het altijd nodig zijn om een geldige QR code en ’n geldig legitimatiebewijs bij te hebben, en het dragen van een mondkapje wanneer u door de algemene ruimtes loopt.

Hopende u voorlopig zo voldoende te hebben ingelicht, verblijven wij.

Met vriendelijk groet,
Bestuur Dansvmb. Dongen

Nieuwsgierig Naar Onze Dansvereniging Geworden?

Maak gebruik van een gratis proefles.